+36-30-682-6868 info@pikoloetelbar.hu
Étterem: NYITVA Hétfő – Szombat / 10:00-20:00 | Kiszállítás/ rendelés: Hétfőtől - Szombatig : 9:00-19:00

Magunkról

Example Of About Us Page

A kezdetek...

Az egész egy bográcsnyi gulyással kezdődött… 1996-ban egy picike házikóban. Igaz csak 54 m2 volt, de megvolt mindenünk!  Es elhatároztuk, hogy megcsináljuk. Akkor még baráti segítséggel kezdtuk kialakítani a konyhánkat, ugyfélkörünket, és persze minden ötletet meghallgatva fejlszetettük étlapunkat, színesítettük ételkínálatunkat, és új szolgáltatásokat vezettünk be. Kitelepülések, rendezvények lebonyolítása, hidegtálak készítése, és még sorolhatnám.

azután ...

Ezek után nem fértünk el, és bővíteni kellett, először a teraszt utánna a konyhát. Azt vettük észre hogy 200 m2 en fogadhatjuk vendégeinket. Teljes gőzzel beindultunk. Házhozszállítás, rendezvények, kitelepülések, a hidegkonyhától a cukrászati termékekig. De még mindig nem fogytunk ki az ötletekből, és a visszajelzések alapján még nagyobb helyre lett volna szükségünk.

... s végül !

eljutottunk idáig, bár ez nem a vége 🙂 Van még ötlet, energia, lehetőség, hogy a Vendégeink jobban érezhessék magukat. Jelenleg 400 m2 en várjuk minden régi és új vendégünket, hogy egy csipetnyi szeretettel fűszerezett ételeinket, és vendéglátásunk színvonalát vigyék körbe az országban.

Az igazi történetünk !

1996 -ban kezdtük meg az ételbár működését, 54m2 -es kis házikóban, házias ételeinket, családias hangulatunkat az évek során mindvégig megőríztük. Folyamatos megújulással, fejlesztéssel előbb 200 m2 -re bővültünk, majd 400 m2 re. Kialakítottunk egy második konyhát, egy nagy teraszt. A konyhatechnológia fejlesztésével még gyorsabbá és tökéletesebbé vált az éttermben a kiszolgálás, illetve a folyamatos ételkiszállítás. Lassan 25 éve kínáljuk megúnhatatlan gulyásleveseinket, mindamelett hogy hétről hétre megújúló kínálatunkat különleges házi süteményekkel bővítjuk. Így elmondhatjuk, hogy egybeforrt a Pikoló Ételbár neve, a Guzsu névvel, és persze mindenki tudja hogy hol lehet a legfinomabb gulyást enni! 

Gulyásleves
Magyaros ételek
Isteni desszertek

Tőkéletes hozzávalók

Ez a mi titkunk !

A tökéletes ételek alapja a tökéletes hozzávalók, a szaktudás, egy csöpnyi bolondság, és persze rengeteg szeretet! Büszkék vagyunk arra, hogy évek óta helyi vállalkozásoktól szerezzük be az alapanyagainkat, kiegészítő termékeinket. Évek óta segítjük a vidék fiatal vendéglátó szakembereinek képzését, munkavállalását, és hogy “el lesse” azokat az apró fortélyokat, amikről a mai napig is megismernek minket. Sajnos csak egy dolgot nem lehet eltanulni, az pedig a “guzsu mosolya”, legyen az egy hétfő reggeli esős napon kávézás közben, vagy akár egy romantikus nyári napon.

Rólunk mondták